- Po29. 04.
- Polievka cibuľová so syrom a chlebom (180/200/220/250/250)
Zemiaky na kyslo (190/220/260/280/280)
Kuracie na paprike k prívarkom (SK) (66/82/103/119/137)
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250/250)
1, 7
1, 7
1
- Ut30. 04.
- Polievka hŕstková (180/200/220/250/250)
Bravčová pečeň na cibuli * (SK) (87/103/130/155/172)
Ryža dusená (110/150/170/190/190)
Čaj ovocný (150/200/200/250/250)
1, 9
1, 7
- St01. 05.
- Zatvorené
- Št02. 05.
- Polievka zeleninová s drožďovými haluškami (180/200/220/250/250)
Bravčový rezeň prírodný (SK) (76/92/108/124/142)
Zemiakové pyré (130/195/240/295/295)
Zeleninová obloha – kapusta, mrkva, kukurica (40/60/60/80/80)
Stolová voda (200/200/200/250/250)
1, 3, 7, 9, 12, 15
1, 7
7
12
- Pi03. 05.
- Polievka milánska (180/200/220/250/250)
Kysnutý koláč s ovocím (160/230/270/350/350)
Mlieko kakaové (150/200/200/250/250)
Stolová voda (200/200/200/250/250)
1, 3, 7, 12
1, 3, 7, 15
7
Alergény
ZOZNAM ALERGÉNNYCH ZLOŽIEK:
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov
Poradové čísla týchto alergénnych zložiek sú uvádzané v jedálnom lístku.1,